Paul Verseveldt

Groothandel in snijbloemen

Over ons  

 Al bijna 30 jaar exporteer ik, samen met mijn vrouw Els, met ons eigen Bloemen Exportbedrijf Paul Verseveldt snijbloemen en planten naar België en Duitsland.

De geuren en kleuren, het wisselende assortiment per seizoen en het feit dat iedere week een nieuwe start is met een vrachtwagen vol vers ingekochte bloemen, maken dat ik nog altijd met veel plezier en enthousiasme mijn werk doe.

Het dagelijks vers inkopen op de veiling voelt als een hobby en het blijft een uitdaging om zo goed en scherp mogelijk in te kopen, zodat ook mijn klanten een zo goed mogelijke verkoop en winst behalen.

Mijn wens is altijd, dat mijn klant zoveel mogelijk verdient aan de bij mij ingekochte waar. 

De bloemen worden zoveel mogelijk op water vervoerd en de vrachtwagen is ingericht als een rijdende winkel, waar naar hartenlust ingekocht kan worden.

Internet is het nieuwe medium, maar er gaat niets boven de echte geur van verse bloemen en het zelf kunnen bekijken van de kwaliteit.

Uiteraard kan er via mail, whats app, telefonisch of deze site besteld worden.

Iedere dinsdag en woensdag rij ik met de vrachtwagen door Antwerpen, Gent en omgeving. Op de overige dagen kan er besteld worden tot 20.00 uur en wordt de bestelling de volgende dag geleverd.

Zeg het met bloemen, Laat bloemen uw tolk zijn en wij zorgen met onze inkoop dat u op rozen komt te zitten. Kortom: Wij zijn uw schot in de roos!

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

Opbellen
E-mail